22 Ocak 2008 Salı

Vakıfbank kartı hiç puan kazandırmıyor

Şu anda piyasada ki en iyi alışveriş kartı bonus ya da Yapı Kredi World karttır. Hemen hemen tüm firmalarla anlaşmalı olup iyi de pusn vermektedir. Vakıfbank kartları ise bunların tam tersine puanları " balı üstten sıkıp alttan yalarcasına" az vermekte ve puanları harcayabileceğiniz bir iş yeri de bir kaç firma dışında bulunmamakta.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kredi kartı kullanılmaya başlandığından beri tek kredi kartı kullanıyorum oda vakıf banka ait sadece sizin bankanızın kredi kartını kullanmış olmaktan dolayı ödüllenmeyi bi tarafa bırakın aldığım toplam vakıf para tutarı:200 YTL bile değil , düşününkiyaklaşık 15 yıldan fazla bir zamanda layık gördüğünüz bu, onu geçtim bunu kullanabileceğim bi yerde yok önceden alışveriş merkezlerinde(kipa, carrefour vb) yerlerde kullanabilirken şimdi ordada kullanamıyorum,ben basit bi devlet memuruyum sizin sizin katologda gösterdiğiniz kullanılabilir yerlerde ihtiyacım olacak şey yok.Bu sebeplerden dolayı kartımı iptal ettirmeyi düşünüyorum, büyük olasılıklada ettireceğim.Kartınızla ilgili avantajları gözden geçirmenizi özellikle gıda sektöründe puanların kullanılabileceği yerler seçmenizi tavsiye ederim. SAYGILARIMLA

SİZ DE YAZI GÖDERİN...

SİTEMİZE SİZLER DE BEĞENDİĞİNİNİZ YAZILARI GÖNDERMEK, DÜŞÜNCELERİNİZİ BİZLERLE PAYLAŞMAK, BERABER DAHA GÜZEL PAYLAŞIMLAR SUNMAK YA DA SİTEMİZDE YAZAR OLMAK İSTİYORSANIZ LÜTFEN firsatavcisi@gmail.com ADRESİNE E-POSTA ADRESİNİZİ GÖNDERİNİZ.