12 Ocak 2008 Cumartesi

PROTEZ SAÇ EKİME DİKKAT EDİN

Arkadaşımın biri yaklaşık 5 ay önce protez tarzı saç ekim yaptırmıştı. Yaptırdığı yer İstanbul'da ki BURADAN(Hair for Lİfe) isimli saç ekim merkezi idi. Bana çok dert yandı. İlk önce sakın kimse inanmasın resimlere falan çünkü:
1. Saçlarınız bantlarla yapıştırılıyor ve verdikleri bantların ön tarafları o kadar adi ve dayanıksızki hemen açılıyor yani bir peruk gibi duruyor bu şekilde
2. 1 ay giden bantlarının olduğunu söylemişler ama arkadaşım gittiğinde ellerinde 1 aylık bantın kalmadığını anlatmışlar burada ne kadar ufak bir firma olduğunu anlıyoruz
3. Arkadaşa saçlarınızı yaptığımızda hiç açılmayacak, belli bile olmayacak demişler fakat 3 gün ön taraf açılmaya başlamış.
4. Saçlarınızı bakıma alıyorsunuz 1-2 haftada bir, malzemeyi satmak için 1 ay falan gider diyorlar inanmayın. Çünkü banların arasında su kalıyor ve başınızın belli dönemlerde yıkanmaya ihtiyaçı var.
5. Malzemeyi bakıma aldığınızda altında sarıya benzer bir tabakaya rastlanıyomuş arkadaşım iğrenerek anlatıyor.
6. Ha ben bakımı kendim yapmayacam deyip yaptıracam derseniz her bakım başınba 60 ytl cik bayılıyorsunuz.
7. Bakım konusundan size hiç bahsetmiyorlar yani maddi yönünden. Kim 60 ytl bakım başına verir böyle bir şey için
8. Müslümanız elhamdülillah bu malzmeyi kulladığınız sürece kafada su geneline temas etmiyor yani abdest meselesi. Arkadaşımın moralini de en çok bu bozuyor.

Bunları yazmamızın amacı herkes bir şey yaptırırken mutlaka etsin ve iyi araştırsın bir tecrübe bin nasihatten iyidir. Aynı problemi yaşayan arkadaşlar varsa bizimle paylaşabilir.

0 yorum:

SİZ DE YAZI GÖDERİN...

SİTEMİZE SİZLER DE BEĞENDİĞİNİNİZ YAZILARI GÖNDERMEK, DÜŞÜNCELERİNİZİ BİZLERLE PAYLAŞMAK, BERABER DAHA GÜZEL PAYLAŞIMLAR SUNMAK YA DA SİTEMİZDE YAZAR OLMAK İSTİYORSANIZ LÜTFEN firsatavcisi@gmail.com ADRESİNE E-POSTA ADRESİNİZİ GÖNDERİNİZ.