18 Şubat 2008 Pazartesi

EA games'den bedava oyununuzu olın


EA'nin "Play 4 Free" adıyla duyurduğu kampanyasında Battlefield Heroes bedava olarak dağıtılacak. EA Games geliştirdiği yeni oyununun internetten bedava olarak indirilip, oynanabileceğini açıkladı.

EA Games‘in milyonları arkasından sürükleyen Battefield 1942 ve Battlefield 2 oyunlarından sonra seriyi takip edecek yeni oluşum belli oldu. 2008 yazında piyasaya sürülmesi beklenen Battlefield Heroes tamamen ücretsiz olacak.

EA Games resmi açıklamasına göre; serinin 3. oyunu ilk iki versiyondan farklı olarak “Cartoon Game “(Çizgi Film) formatında geliştiriliyor ve eğlence faktörünün en üst dizeylerde olduğu belirtiliyor.

Oyun bilindik shoot-em up tarzı oyunlardan farklı olarak karakter geliştirme ve yönetme mantığınaGüncel Teknoloji Haberleri dayalı olacak ve sadece karekteri geliştirip oynanabilir seviyeye getirmek bile saatlerinizi alabilecek.

Oyunun ücretsiz olmasının 2 sebebi var. İlki reklam, ikincisi ise karakterimizi özelleştirebilme. Saç, sakal şekilleri veya gözlük gibi takılar 1 dolarlık fiyatla satılacak ve bu ürünlerin "şekil" dışında ekstra bir getirisi olmayacak. Reklamlar ise oyunun yükleme ekranında, lobide ve birkaç yerde daha karşımıza çıkacak.

EA'nin bu atağı yeni nesil pazarlama stratejisi olarak değerlendiriliyor. http://www.battlefield-heroes.com

0 yorum:

SİZ DE YAZI GÖDERİN...

SİTEMİZE SİZLER DE BEĞENDİĞİNİNİZ YAZILARI GÖNDERMEK, DÜŞÜNCELERİNİZİ BİZLERLE PAYLAŞMAK, BERABER DAHA GÜZEL PAYLAŞIMLAR SUNMAK YA DA SİTEMİZDE YAZAR OLMAK İSTİYORSANIZ LÜTFEN firsatavcisi@gmail.com ADRESİNE E-POSTA ADRESİNİZİ GÖNDERİNİZ.